יום רביעי, 8 בפברואר 2012

הכה בברזל כאשר הוא חם....על בשלות ותוצאות


שומעים את זה המון: "הוא עוד לא מוכן", "אני עוד מתלבט", "זה עוד לא הבשיל"....אז, חבר'ה, אני רוצה להגיש משהו לכל השפים שמבשלים כל היום: הסתכלו טוב טוב בראי, ייתכן ואתם עובדים על עצמכם, וזה עלול לעלות לכם ביוקר!
לעולם לא יהיה זמן טוב יותר לטפל במה שחשוב מאשר כאן ועכשיו....י
יתכן וכל השאר נכנס ל"מגדל התרוצים", שם מצטברות התנגדויות עוד מימים ימימה.
העובדה היא שהברזל הוא חם כאשר אתה מרגיש שזהו הזמן לטפל, להזיז, לשנות, וכשמכים אז התוצאות עפות עד לשמיים!
אני נזכר במנכ"ל של חברה משפחתית שדגר, דגר, דגר על בעיותיו, התחיל להיות חולה ומדוכא, עד שהגיע אלי, ותוך 2-3 מפגשים של אימון אישי ועיסקי המציאות התחיל להשתנות מקצה לקצה....
והעוצמה נמשכה עוד זמן רב אחר-כך- אדם אחר, חברה אחרת...
ואני נזכר באישה ש"כאילו" רצתה שינוי בקריירה, אבל לקחה 3 שנים שבהן לא זזו דברים כלל עד שהגיעה אלי לאימון אישי ו....תוך חודשיים הדבר השתנה לטובה, והיום היא בקושי זוכרת את אותם הימים.
קסם? יכולות על-אנושיות? מה זה השטויות האלה!

חברים,כשהפרי בשל על העל העץ צריך להוריד אותו, אחרת הוא נרקב נופל לאדמה והלך לך- לא מסר מעורפל מדי, נכון?

התחילו להשתמש בברזל... וצאו כבר מהבישולים במטבח!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה